Ograde

Ograde za dvorište visokog kvaliteta, prilagodive svim vrstama terena – kako kućnih tako i industrijskih parcela, objekata i sportskih terena.

Kvalitetna konstrukcija, otpornost na vremenske uslove i dobro osmišljen dizajn koji doprinosi funkcionalnosti i lakom održavanju čine naše ograde pogodnim da traju dugi niz godina. Istražite našu celokupnu ponudu i kontaktirajte nas kako bismo izabrali idealnu ogradu za vaš prostor!

Pusti video zapis

Kako izabrati ograde za dvorište?

Ograde i kapije jesu najvažniji element kada je ograđivanje prostora u pitanju. Važno je da budu tako projektovane da mogu da funkcionišu bez dodatnog servisiranja dugi niz godina, otporne na sve vremenske uslove i određenog stepena sigurnosti u zavisnosti od namene. 

Kada je izrada ograde u pitanju, važno je voditi računa o nameni. Postoje različite vrste ograda – niske ili visoke ograde za dvorište, ograde za kuću, ograde za industrijske objekte, ograde za sportske terene, mobilne ograde. U zavisnosti koju vrsta vam je potrebna pri izboru je važno voditi računa o veličini i dužini same ograde, materijalu izrade i pre svega funkcionalnosti.

Dvorišne ograde i kućne ograde bi trebalo da dodatno doprinesu izgledu vaše kuće ili dvorišta. U našem asortimanu ćete pronaći moderne ograde za dvorište, koje mogu biti potpuno zatvorene radi veće privatnosti, otvorene, pocinkovane, plastificirane za završni izgled, u boji koju izaberete.

Vrste ograda za različite objekte

Čelični profili su osnovni materijal za izradu ograda, koji dalje mogu biti termički pocinkovani, ili obloženi određenom folijom koje će uticati na kvalitet, izloženost spoljašnjim uticajima i dugorajnost same ograde.

Ispuna za ograde se odnosi na materijal ili dizajn koji popunjava prostor između okvira ograde. U našoj ponudi ćete pronaći potpuno zatvorene ograde, otvorene ograde, sa ispunom od 2D, 3D i “Z” profila, sa ispunom od veštačke trave, laserski sečene – CNC ograde i mnoge druge moderne ograde, ili one klasične. 

Osnovne vrste ograda za dvorišta iz naše ponude:

  • Panelne ograde – Sastoje se od prethodno napravljenih panela koji se montiraju između stubova. Često se koriste kao dvorišne ograde, za ograđivanje vrtova i komercijalnih prostora. 
  • Neprovidne ograde –  Dizajnirane da potpuno blokiraju pogled. Ovakve ograde su idealne za mesta gde je privatnost prioritet, kao što su privatne kuće, terase ili balkoni.
  • Sigurnosne ograde – Robusne i izdržljive, obično izrađene od čelika ili drugih jakih materijala. Koriste se za zaštitu i sigurnost na visokorizičnim mestima kao što su industrijski pogoni i skladišta.
  • Ograde za sportske terene – Dizajnirane da izdrže jake udarce, često su izrađene od čvrstih materijala poput čelika, i mrežastog dizajna. Koriste se za ograđivanje sportskih terena kao što su teniski tereni, fudbalski stadioni i druga igrališta, da bi se zaštitila publika i ograničila lopta.
  • Mobilne ograde – Lako prenosive i montažne, izrađene od lakih, ali čvrstih materijala poput metala. Idealne ograde za privremeno ograđivanje na građevinskim gradilištima, koncertima, događanjima na otvorenom i slično. 

Ograde za dvorište od pouzdanih materijala

Materijali od kojih se vrši izrada ograda u Ploting ponudi su raznovrstni, neke od ograda koje možete izabrati jesu:

  • Aluminijumske ograde – Lagane, otporne na koroziju i vremenske uslove, i dostupne u različitim stilovima i bojama. Lako se održavaju i ne zahtevaju redovno bojenje ili zaptivanje. Ovaj materijal izrade ograde se često koristi za ograđivanje dvorišta, bazena, balkona i komercijalnih prostora.
  • Ograde od lima – Mogu biti perforirane, ravne, laserski sečene ili sa različitim uzorcima i teksturama. Popularne za industrijske i komercijalne primene, ali su takođe čest izbor moderne ograde za dvorišta.
  • Čelične ograde – Izuzetno jake i izdržljive. Dostupne su u različitim stilovima, od jednostavnih do vrlo dekorativnih. Zbog svoje čvrstoće, čelične ograde se često koriste za sigurnosne svrhe u industrijskim i komercijalnim objektima. Takođe se koriste u privatnim kućama, stadionima i parkovima.

U našoj ponudi ćete pored ograda, pronaći i žičana postolja za paletne regale i betonske talpe za ogradu.

Ograde – Cena, prodaja i montaža ograda

Kada su u pitanju ograde cena zavisi od više faktora, pre svega od materijala izrade koji odaberete, zatim veličine i dužine same ograde, namene i dizajna. Ako vam je potrebna ograda za dvorište cena po metru je informacija koju ćete dobiti od našeg tima, nakon što nas kontaktirate i porazgovaramo o vašim potrebama i željama.

Lokacija, ugradnja i montaža ograda takođe dodatno utiču na cenu. 

Pogledajte kompletnu Ploting online ponudu, i odaberite idealnu ogradu za svoj prostor, a u našoj ponudi ćete pronaći i kapije, i dodatne mehanizme za kontrolu pristupa. Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije putem e-maila: info@ploting.rs ili na brojeve telefona: 

Pošaljite UPIT ili nas kontaktirajte za Ograde

Kontaktirajte nas direktno ili putem forme. Naš stručni tim je na raspolaganju da odgovori na svaki zahtev.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ploting na Sajmu građevinarstva

Posetite naš štad na Sajmu građevinarstva od 22.04. - 25.04.2024. godine. Očekujemo Vas!