Facebook Pixel

Zatvorene mobilne ograde TEMPUS - H

Zatvorene mobilne ograde ili kako ih često nazivaju "građevinske ograde" su najbolji izbor za privremene skupove, kao što su koncerti ili događaji na otvorenom prostoru, kao i za obezbeđenje gradilišta kod kojih je potrebno brzo i efikasno obezbediti, odnosno ograditi prostor. Model zatvorenih mobilnih ograda TEMPUS - H je idealan za urbane gradske sredine, gde je potrebno ograditi gradilište i sprečiti neželjene poglede.

Kako se isporučuju neprovidne odnosno zatvorene mobilne ograde?

Neprovidna zatvorena mobilna ograda TEMPUS - H se isporučuje sa dodtnim ukrućenjima zbog velikog otpora vetra, budući da je kompletno zatvorena. Može se isporučiti u dve širine, dok je visina standardna 2000mm.

Zatvorene mobilne ograde: koje su prednosti zatvorenih TEMPUS mobilnih ograda u odnosu na standardne ograde?

Najveća prednost mobilnih ograda je brza montaža i demontaža, što je čini idealnom za gorenavedene skupove i događaje. Takođe, ono što mobilnu ogradu izdvaja je to što ona može biti protivkorozivno zaštićena cinkovanjem.

Tehnički detalji

Visina (mm) 2000
Dužina ogradnog polja (mm) 2300 i 2900

Napomena:

Ograda se isporučuje u kompletu sa betonskom petom, čeličnom pocinkovanom spojnicom i kosnikom.

Koje sve ograde imamo u ponudi?

U ponudi imamo sledeće vrste ograda:

Celokupnu ponudu ograda možete videti klikom OVDE.

Koliko košta kupovina, a koliko iznajmljivanje mobilne ograde?

Cena mobilnih ograda zavisi od više faktora kao što je dužina ograde, lokacija, te je najbolje da nam se za konkretne informacije o cenama obratite putem emaila office@ploting.rs ili na telefone:

  • 00 381 64 6592199
  • 00 381 64 6592198