Oktavus stakleni sistemi i krovovi

Oktavus je firma sa bogatim iskustvom u izradi savremenih rešenja za sve vrste objekata – od terasa i balkona, preko različitih poslovnih prostora, do bašti ugostiteljskih objekata. Pogledajte koji se sve stakleni krovovi i sistemi zastakljivanja neupitnog kvaliteta mogu naći u asortimana ovog brenda i odaberite najbolje rešenje za svoj objekat.

Stakleni sistemi - praktično i funkcionalno rešenje za svaki prostor

Stakleni sistemi Oktavus, izrađeni od kaljenog stakla, idealni su za estetsko zastakljivanje terasa, bašti, kao i kancelarijskih prostora. Ovaj brend u svojoj ponudi ima različite opcije sistema kao što su motorizovana, klizna i klizno-preklopna stakla, što vam daje mogućnost da odaberete idealan sistem u skladu sa potrebama vašeg prostora.

Izuzetno su otporni na vremenske uslove i dobri izolatori koji hladnoću, ali i buku, ostavljaju spolja. Oni dodaju funkcionalnost i vizuelni identitet prostoru uz praktičnost i moderni dizajn. Zastakljivanje terase nikada nije bilo jednostavnije!

Najtraženiji Oktavus stakleni sistemi

1

Motorizovana vertikalna pokretna stakla giljotina Staut – ovaj stakleni sistem poznat je pod nazivom “giljotina” zbog načina na koji se otvara i zatvara. Izuzetno je popularan i prodavan model ovog brenda zato što omogućava elegantno zastakljivanje terase, njenu izolaciju i panoramski pogled.

Sistem je izrađen od kaljenog stakla, dimenzija 4+16+4 mm. Ova stakla se pokreću pomoću MOSEL motora kojim se upravlja daljinskim upravljačem i pružaju izuzetnu izdržljivost i dugovečnost. Maksimalne dimenzije staklenog sistema su 3600 mm u širini i 3000 mm u visini, a praktičnost i ušteda prostora čine ovaj sistem idealnim za moderno i funkcionalno zastakljivanje.

2

Klizno pokretna stakla Modulo predstavljaju elegantan i efikasan način zastakljivanja terasa i bašti. Sistem se sastoji od okvirnih staklenih panela debljine 8 mm, koji se lako pomeraju, pružajući maksimalnu širinu do 10 metara i visinu do 2800 mm.

Ova vrsta stakla pruža otpornost na vremenske uslove, buku i prašinu, zadržavajući temperaturu unutar prostora. Sa svojom praktičnošću i prostornom efikasnošću, Modulo stakleni sistemi su savršeni za stvaranje dodatnog funkcionalnog prostora kako u domaćinstvu tako i u poslovnim objektima​, kafićima i restoranima.

3

Klizno preklopni stakleni sistemi Domino nude jedinstvenu kombinaciju kliznog i preklopnog mehanizma, omogućavajući efikasno zastakljivanje terasa i balkona. Konstruisan od 8 mm bezokvirnog kaljenog stakla, sistem omogućava maksimalnu širinu do 10 metara i visinu do 2800 mm, a savršen je za pravougaone i ugaone balkone.

Ovaj sistem se razlikuje od motorizovanih vertikalnih i kliznih staklenih sistema svojom sposobnošću da se paneli ne samo klizaju već i preklapaju, čime pružaju fleksibilnost u korišćenju i optimalno iskorišćavanje prostora. Praktični za upotrebu, Domino stakleni sistemi omogućavaju lako otvaranje i zatvaranje, doprinoseći estetici i funkcionalnosti prostora.

Stakleni krovovi - spoj lepog, modernog i praktičnog

Stakleni krovovi brenda Oktavus pružaju jedinstvenu priliku za uživanje pod “otvorenim” nebom, dok ste istovremeno zaštićeni od vremenskih neprilika poput kiše, vetra i snega. Dostupni su u pokretnim i fiksnim varijantama, omogućavajući prilagođavanje za različite namene.

Motorizovani pokretni stakleni krovovi pružaju dodatnu funkcionalnost prilagođavanja zahvaljujući motoru koji se kontroliše putem daljinskog upravljača, dok fiksni modeli predstavljaju stabilnu i trajnu zaštitu, uz opciju estetskog unapređenja LED osvetljenjem. Minimalistički dizajn i opcije prilagođavanja boja omogućavaju da se stakleni krov lako uklopi uz svaki eksterijer.

Stakleni krovovi su na ceni zbog svoje funkcionalnosti i estetike i izuzetno popularni za komercijalne prostore kao što su bašte lokala i bazeni​

Najtraženiji Oktavus stakleni krovovi

1

Motorizovani pokretni stakleni krov Kastel je inovativno rešenje za svaku zimsku terasu, koje pruža zaštitu i panoramski pogled na okolinu iz udobnosti zastakljenog prostora. Ovaj krov se sastoji od termoizolacionog stakla i pokretnih panela koji se automatski pokreću motorom.

Nudi jednostavno upravljanje preko daljinskog upravljača. Ugrađuje se bez osvetljenja, ali postoji opcija dodavanja LED svetala. Boju aluminijuma možete odabrati iz RAL kataloga boja.

2

Fiksni stakleni krov Megat​ je elegantno i funkcionalno rešenje za natkrivanje prostora kao što su verande ili bašte ugostiteljskih objekata i pruža luksuzan izgled posebno kada je ugrađeno LED osvetljenje.

Izrađen od termoizolacionog i pampleks stakla, ovaj krov omogućava stalni panoramski pogled na nebo i uz to minimalistički i moderan dizajn. Njegova prilagodljiva struktura i paleta boja aluminijskih okvira omogućavaju harmonično spajanje sa eksterijerom, dodajući estetsku vrednost svakom prostoru.

Izaberite najbolje staklene sisteme i krovove za svoje objekte

Ukoliko su vam potrebna pouzdana i dugotrajna rešenja za pokrivanje objekata, Oktavus nudi najbolji izbor! Pošaljite upit putem forme ili nas kontaktirajte direktno!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.