Ograde ALUKS

Sve zastupljeniji materijal u građevinarstvu, zbog svog nerđajućeg svojstva i estetskog kvaliteta je aluminijim. Samim tim, ograda ALUKS koja je sastavljena od aluminijumskih profila, kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu daje ogradi konkretan, klasičan, ali i veoma moderan izgled i čini je pogodnom kako za industrijske, tako i za privatne namene.

Kako izgledaju aluminijumske ograde Aluks?

Ograda ALUKS sastavljena je od aluminijumskih profila i odlikuje se konkretnim, klasičnim i veoma modernim izgledom, zbog čega je pogodna kako za industrijske objekte, tako i za privatne namene.

Aluminijumska ograda može biti prilagođena vašim željama i potrebama vašeg objekta!

Horizontalni aluminijumski kutijasti profili se mogu isporučiti u više preseka i mogu se rasporediti na manjim ili većim rastojanjima, od čega zavisi da li će ograda imati ,,puniji” izgled ili će biti transparentnija. Aluks ograda je završno plastificirana, a izbor strukturnih boja je veoma širok. Možete izabrati i posebno modernu, drvo dekor varijantu!

alu ograde i drvo dekor

Koliko košta Aluks ograda?

Cena Aluks ograde zavisi od više faktora, kao što su dužina ograde i sama lokacija postavljanja. Najbolje je da nam se za konkretne informacije o cenama obratite putem e-maila office@ploting.rs ili na telefone:

Pošaljite UPIT ili nas kontaktirajte za Ograde ALUKS

Kontaktirajte nas direktno ili putem forme. Naš stručni tim je na raspolaganju da odgovori na svaki zahtev.    Ostalo iz kategorije