Ograde ALUKS

Sve zastupljeniji materijal u građevinarstvu, zbog svog nerđajućeg svojstva i estetskog kvaliteta je aluminijim. Samim tim, ograda ALUKS koja je sastavljena od aluminijumskih profila, kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu daje ogradi konkretan, klasičan, ali i veoma moderan izgled i čini je pogodnom kako za industrijske, tako i za privatne namene.

Kako izgleda ograda Aluks?

Ograda ALUKS sastavljena je od aluminijumskih profila i odlikuje se konkretnim, klasičnim i veoma modernim izgledom, zbog čega je pogodna kako za industrijske objekte, tako i za privatne namene.

Aluminijumska ograda Aluks može biti prilagođena vašim željama i potrebama vašeg objekta!

Horizontalni aluminijumski kutijasti profili se mogu isporučiti u više preseka i mogu se rasporediti na manjim ili većim rastojanjima, od čega zavisi da li će ograda imati ,,puniji” izgled ili će biti transparentnija. Aluks ograda je završno plastificirana, a izbor strukturnih boja je veoma širok. Možete izabrati i posebno modernu, drvo dekor varijantu!

alu ograde i drvo dekor

Koliko košta Aluks ograda?

Cena Aluks ograde zavisi od više faktora, kao što su dužina ograde i sama lokacija postavljanja. Najbolje je da nam se za konkretne informacije o cenama obratite putem e-maila info@ploting.rs ili na telefone:

Pošaljite UPIT ili nas kontaktirajte za Ograde ALUKS

Kontaktirajte nas direktno ili putem forme. Naš stručni tim je na raspolaganju da odgovori na svaki zahtev.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ostalo iz kategorije