3D panelne ograde PERLA

3D ograda PERLA je u osnovi identična modelu RATIO. Razlika je u tome što je 3D pocinkovan čelični panel završno plastificiran u strukturnu boju koja u sebi sadrži perle, a koje ogradi daju potpuno drugačiji izlged kada je u pitanju estetika. Perle koje se presijavaju iz svih uglova čine da ograda izgleda prefinjeno i moderno, a s druge strane nimalo napadno. Kao takva, ograda se savršeno uklapa u ambijent i lepo se kombinuje sa fasadom i okućnicom. U praksi je česta pojava da prednja strana dvorišta bude ograđena modelom ograde FENTE ili PERSIJANS, a bočne strane modelom PERLA.

3D ograda PERLA karakteristike

3D ograde PERLA odlikuje prevashodno pocinkovan čelični panel završno plastificiran u strukturnu boju koja u sebi sadrži perle, a koje ogradi daju potpuno drugačiji izlged kada je u pitanju estetika. Iz tog razloga ovaj model 3D ograde se najčešće koristi kod privatnih objekata, a zatim kod industrijskih.

Koje još ograde imamo u ponudi?

U ponudi imamo još sledeće vrste ograda:

 

Celokupnu ponudu ograda možete videti klikom OVDE.

Koliko košta 3D panelna ograda PERLA?

Cena 3D panelnih ograda PERLA zavisi od više faktora – kao što je dužina ograde, lokacija – te je najbolje da nam se za konkretne informacije o cenama obratite putem emaila office@ploting.rs ili na telefone:

Tehnički detalji

Visina (mm)

1030; 1230; 1530;

Dužina panela (mm)

2500

Promer okca (mm)

200×50

Prečnik žice (mm)

5

Pripadajući stubovi (mm)

50×50; 60×40;

Način vezivanja sa stubom

Plastične i pocinkovane obujmice.

Pošaljite UPIT ili nas kontaktirajte za 3D panelne ograde PERLA

Kontaktirajte nas direktno ili putem forme. Naš stručni tim je na raspolaganju da odgovori na svaki zahtev.    Ostalo iz kategorije