Facebook Pixel

Ograde Persijans

Ograda Persijans je sastavljena od čeličnih ’’Z” profila, fiksiranih u čeličnom ramu na kom se nalaze laserski sečeni prorezi. Persijans je sigurno savršen izbor za stambeni objekat, gde ograda ima zadatak da estetski prati modernu fasadu, ogradu na terasi, kao i čitav ambijent.

Koje su glavne karakteristike Persijans ograda?

Glavna karakteristika Persijans ogade je ta da je ona gotovo potpuno netransparentna, gledano sa spoljašnje strane, a izgled ,,roletne” daje joj moderan izgled i dizajn. Samim tim ovaj tip ogade je idealan ukoliko želite da svoje dvorište zaštitite od neželjenih pogleda.

Pored toga, Persijans ograda može biti antikorozivno zaštićena dvostrukom plastifikacijom, najpre cink prajmerom radi formiranja prvog i najvažnijeg sloja zaštite, a nakon toga završnom bojom po izboru klijenta. Velika prednost ove ograde pored modernog izgleda i čvrstine je to što se može isporučiti u širokom spektru strukturnih, reljefastih boja.

Pored Persijans ograda , u ponudi imamo i druge tipove kvalitetnih ograda kako za kuću tako i za dvorište , a celokupnu ponudu možete videti klikom OVDE.

Persijans ograde cena - kako je izračunati?

Cena Persijans ograda zavisi od više faktora - kao što je dužina ograde, lokacija - te je najbolje da nam se za konkretne informacije o cenama obratite putem emaila office@ploting.rs ili na telefone:

  • 00 381 64 6592199

  • 00 381 64 6592198

Tehnički detalji

Visina (mm) 1000–2000
Dužina ogradnog panela (mm) 2000
Presek ispune “Z” (mm) 20x40x20
Dimenzije rama kutijasti profil 40x40 ili 50x50
Pripadajući stubovi (mm) 50x50 ili 60x60
Boje